İlk ve ortaokulu doğduğum Kocaavşar'da, liseyi Balıkesir Merkez’de Muharrem Hasbi Lisesi'nde tamamladım. 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdikten sonra 1992 yılından bu yana Balıkesir Merkez’de serbest avukatlık yapıyorum. Evli ve 3 çocukluyum.

1977 yılında Balıkesir’de doğdu. 1995 yılında Bigadiç İmam-Hatip Lisesini, 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 2001–2018 yılları arasında Balıkesir’de serbest avukat olarak çalıştı. 2017–2018 yılları arasında AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev yaptı. 2

Balıkesir/İvrindi-1975, Ali Rıza, Hatice. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nü bitirdi. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde "Liderlerin Markalaşması Üzerine Bir Analiz" konulu tezi hazırlayarak yüksek lisansını; İstanbul Üniversitesi'nde, "Kamu Diplomasisinde Kamu Ya

Balıkesir - 1967, Ahmet, Yıldız. Avukat; İlk ve ortaöğrenimini Balıkesir'de tamamladı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini dereceyle bitirdi. Balıkesir'de avukatlık stajını tamamladıktan sonra 1991'de hukuk bürosunu açtı. 1991-2003 yılları arasında Balıkesir Barosunda Yönetim Kurulu Üye

1961 Gönen / Balıkesir doğumlu.  Baba adı Fikret, Anne Adı Nezaket’dir.      Mali Müşavir - KİT Komisyonu Üyesi Balıkesir Gönen Ömer Seyfettin Lisesi, Marmara Üniversitesi  İ.İ.B.F. İşletme Bölümü mezunu. İyi düzeyde İngilizce bilen Subaşı, Evli ve 3 Çocuk Babasıdır. SOSYAL VE SİYASAL YAŞAM : 1976 –