1964'de Denizli'de doğdu. Baba adı Hüseyin, anne adı Hatice'dir. Büyükelçi, Diplomat; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. Dışişleri Bakanlığı'ndaki merkez görevleri çerçevesinde Ortadoğu, Irak istihbarat, Konsolosluk ve Protokol konularında sorumlu

Denizli / Çivril - 1976, Süleyman, Neriman. Avukat; Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. Londra'da Hukuk İngilizcesi üzerine öğrenim gördüm. Kocaeli Üniversitesinde Özel Hukuk alanında, İstanbul Bilgi Üniversitesinde İnsan Hakları alanında yüksek lisans yaptı. Avrupa

Denizli - 1976, Güngör, Saime. İktisatçı, İş Kadını; Bilkent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümünü bitirdi. USA Chicago Illinois Institute of Technology Üniversitesinde Şirket Finansmanı ve e-Ticaret alanlarında yüksek lisanslarını yaptı. Devlet Planlama Teşkilatı Konjon

15 Aralık 1966’da Denizli Serinhisar'da doğdu. Baba adı Mehmet, Anne adı Umman'dır. Sanayici, İş Adamı; Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Denizli İş Adamları Platformu Kurucu Üyesi, MÜSİAD Denizli Şube Başkanı, Denizli Sanayi Odası Meclis Üyesi, AK Parti Denizli İl Başkanı, Denizli M