12 Mart 1977'de Gaziantep Nizip'te doğdu. Baba adı Cemil, anne adı Saliha'dır.
İlk ve ortaöğrenimini Nizip Cumhuriyet İlkokulu'nda ve Nizip İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. 2001 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Ankara'da serbest avukatlık yaptı.
Çeşitli sivil topl

1970 yılında Nizip'te dünyaya geldi.

1990-1997 yılları arasında Pakistan Karaçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde lisans ve yüksek lisansını tamamladı.
 1998 yılında Refahyol iktidarında Gaziantep Milletvekili Sayın Kahraman Emmioğlu'nun danışmanlığını yaptı. Danışmanlığın

1975 yılında Gaziantep’te doğan Bünyamin BOZGEYİK, 1993 yılında Gaziantep Lisesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra lisans eğitimini Gaziantep Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat (İngilizce) bölümünde tamamlamıştır. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İşletme Fakültesinden de   Yü

1972'de Gaziantep'te doğmuştur. Gaziantep’te yaşamaktadır. Ankara Gazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü 'nü bitirmiştir. Gaziantep Üniversitesi'nde Yüksek Lisansını ve Doktorasını tamamlamıştır. Yüksek Lisansını Asma Germe Yapılar/ Membran Yapılar; doktorasını H

1965 yılında Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde doğdu, ailesinin Gaziantep’e göç etmesi nedeniyle 1980 yılından beri Gaziantep’te ikamet etmektedir. İlkokulu Şanlıurfa Suruç’ta, Ortaokulu Gaziantep Gazi Ortaokulunda, Lise eğitimini Gaziantep Lisesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mez